СРБИЈА ВОЗ: Додатни попуст на карте купљење за време празникаСрбијавоз саопштио је данас да ће путници за купљене карте током првомајских и ускршњих празника преко апликације или веб странице тог предузећа, поред редовног попуста од пет одсто, добити и додатних 20 одсто на редовне цене.НЕВЕРОВАТНО: Имигрант из Лаоса који се лечи од канцера освојио џекпот од 1,3 милијарде долараЈедан од добитника историјског Пауербол џекпота од 1,3 милијарде долара прошлог месеца је имигрант из ЛаосаСекретар Милошевић доделио уговоре представницима високообразовних институцијаПројектима за развој истраживачке делатности 44 милиона динараСОМБОР: Своје место у „Чигри” добило 25 деце са листе чекањаРеконструкција и проширење постојећих капацитета вртића сомборске Предшколске установе „Вера Гуцуња“ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Прерада воде и у селимаНа недавно одржаној седници Скупштине града Кикинде, донета је одлука о обезбеђивању финансијских средстава за реализацију капиталних инвестиција, мини-постројења за прераду пијаће воде на селима.

ШЕРАТОН СТИЖЕ У НОВИ САД: Отварање у марту 2018.

Фото: Prt sc mapsl.google.rs / НВ
Фото: Prt sc mapsl.google.rs / НВ

Нови Сад ће добити први Шератон хотел у окружењу с огромним потенцијалом када је реч о развоју конгресног туризма

Као што је најављено пре непуних месец дана, МК Гроуп је остварила сарању са једном од најпознатијих хотелских корпорација у свету. Нови Сад ће добити први Шератон хотел у окружењу с огромним потенцијалом када је реч о развоју конгресног туризма.

Смештен на углу Футошког пута и Булевара Европе, хотел Шератон простираће се на 11.000 квадратних метара, а осим луксузним собама и јединственим ентеријером, хотел ће се посебно издвојити конгресним простором.

С укупно седам конференцијских сала, капацитетом од скоро 800 места и могућношћу организације више догађаја истовремено, хотел Шератон има потенцијал за организацију највећих скупова у окружењу. Инвестиција оваквог обима има снагу да промени тежиште трендова конференцијског туризма у нашој земљи, али и региону, те на тај начин умногоме допринесе развоју Новог Сада као конгресне дестинације.

Најсавременија техничка опремљеност, локација и капацитет конгресног простора омогућавају организацију конференција, семинара, тим билдинга и свих догађаја који ће окупљати пословну заједницу у једном од најлуксузнијих хотела у земљи. Неки од највећих скупова планираних за наредну годину, резервисани су управо за Шератон због идеалних услова које пружа како учесницима тако и организаторима.

"Сарадња са хотелским брендом Схераттон додатно ће учврстити нашу позицију на тржишту и значајан је корак ка остварењу наших циљева у правцу прве снажне регионалне хотелске компаније. То ће нам такође дати додатну снагу и отворити простор за младе и квалитетне кадрове, мотивисане да буду део тима водеће хотелске компаније“, изјавио је Никола Аврам, директор групације хотела које послују у оквиру МК система.

Поред луксузног смештаја, гостима ће на последњем спрату бити на располагању спа и wеллнесс центар, уређени по најсавременијем концепту спа индустрије, а у оквиру хотела налазиће се и клуб собе са посебним бенефитима за чланове лојалти клуба Шератон, за које ће функционисати и посебан цонциерге програм

Отварање хотела најављено је за 1. март 2018. на званичном сајту Шератон хотела Нови Сад.

Извор: НВ

Коментари

Нема коментара на овај чланак.

Вама није дозвољено да пишете коментаре. Молим Вас да се пријавите.

Локалне вести

Andrevlje CEPTOR

SRBIJA DANAS


Последњи коментари

Нема коментара.

Курсна листа

Reset Club

Временска прогноза


Could not get weather data!

е-Обавештења

Региструј се!
Одјава

Ако желите да се одјавите са листе за добијање наших обавештења, упишите код за брисање овде који сте добили на Ваш е-маил.

https://novavojvodina.rs/inner.php/ajax
Молимо сачекајте ...
Неважећа е-маил адреса

Архиве

https://novavojvodina.rs/archive/

Facebook

Вести