СРБИЈА ВОЗ: Додатни попуст на карте купљење за време празникаСрбијавоз саопштио је данас да ће путници за купљене карте током првомајских и ускршњих празника преко апликације или веб странице тог предузећа, поред редовног попуста од пет одсто, добити и додатних 20 одсто на редовне цене.НЕВЕРОВАТНО: Имигрант из Лаоса који се лечи од канцера освојио џекпот од 1,3 милијарде долараЈедан од добитника историјског Пауербол џекпота од 1,3 милијарде долара прошлог месеца је имигрант из ЛаосаСекретар Милошевић доделио уговоре представницима високообразовних институцијаПројектима за развој истраживачке делатности 44 милиона динараСОМБОР: Своје место у „Чигри” добило 25 деце са листе чекањаРеконструкција и проширење постојећих капацитета вртића сомборске Предшколске установе „Вера Гуцуња“ЗЕЛЕНО СВЕТЛО: Прерада воде и у селимаНа недавно одржаној седници Скупштине града Кикинде, донета је одлука о обезбеђивању финансијских средстава за реализацију капиталних инвестиција, мини-постројења за прераду пијаће воде на селима.

СУСРЕТ ДОМАЋИХ И СТРАНИХ КОМПАНИЈА: “Дан добављача 2017”

Фото: Pixabay
Фото: Pixabay

У Конгресном центру "Мастер" Новосадског сајма, 15. новембра одржаће се пословни и привредни сусрет домаћих и страних компанија "Дан добављача 2017".

У Конгресном центру "Мастер" Новосадског сајма, 15. новембра одржаће се пословни и привредни сусрет домаћих и страних компанија "Дан добављача 2017".

За догађај се до сада пријавило више од 100 компанија из региона из ЕУ.

Како за манифестацију влада велико интересовање предузећа, Развојна агенција Војводине (РАВ) жели да обавести све заинтересоване који се још нису пријавили, да само компаније које се до краја данашњег дана буду регистровале на сајту РАВ-а могу да заказују B2B састанке са компанијама које траже добављаче, а то су:

Аметек, америчка компанија, у Србији: Аметек ДОО Суботица - погон за производњу малих мотора и делује у оквиру електро сектора.

HealthCare Europe, кинеско-данска компанија, у Србији Healtcare Europe ДОО Рума – текстилни сектор, производња јастука, душека, софа од меморијске пене и ЦНЦ машина за сечење полиуретана.

Колектор, словеначка компанија, у Србији Колектор АТС ДОО Нови Сад, производи пластичне компоненте за аутоиндустрију.

Mecafor, француска компанија, у Србији Mecafor Products ДОО Кикинда, металски сектор, делови за аутоиндустрију.

Univerexport, домаћа компанија, прехрамбена индустрија.

Циљ Дана добављача 2017. је да се повежу домаћи и страни привредници, повећа извозни потенцијал домаћих компанија и да се подстакну да уђу у добављачки ланац страних компанија које послују на територији АПВ и у иностранству.

Поред наведених компанија, презентације ће одржати и Развојна агенција Србије (РАС), Војводина ICT Cluster и Војводина Метал Кластер. У фокусу су следеће теме:

Трендови и правци развоја индустрија – прехрамбена, пластика и гума, метало-прерађивачка и пратећа аутомобилска индустрија

Како постати добављач? Услови и критеријуми које компаније треба да испуне како би ушле у добављачки ланац.

Извор: РТВ

Коментари

Нема коментара на овај чланак.

Вама није дозвољено да пишете коментаре. Молим Вас да се пријавите.

Локалне вести

Andrevlje CEPTOR

SRBIJA DANAS


Последњи коментари

Нема коментара.

Курсна листа

Reset Club

Временска прогноза


Could not get weather data!

е-Обавештења

Региструј се!
Одјава

Ако желите да се одјавите са листе за добијање наших обавештења, упишите код за брисање овде који сте добили на Ваш е-маил.

https://novavojvodina.rs/inner.php/ajax
Молимо сачекајте ...
Неважећа е-маил адреса

Архиве

https://novavojvodina.rs/archive/

Facebook

Вести